اقتصادی

ملک خانواده معظم شهید به مزایده گذاشته نشده و نخواهد شد

به گزارش نقش نیوز در متن نامه حجت اله صیدی، مدیر عامل بانک صادرات ایران به عبدالناصر همتی ، رییس کل بانک مرکزی آمده است:
پیرو دستور جنابعالی در خصوص توقف مزایده منزل خانواده سه شهید که ویدئوی آن در فضای مجازی منتشر شده است، لازم می‌دانم ضمن تشکر از راهنمایی‌ها و دغدغه شریف و اعتقادی جنابعالی نسبت به خانواده معظم شهدا که حقی ابدی بر گردن ملت ایران دارند، به استحضار برسانم که بر خلاف آنچه در ویدئوی مذکور مطرح شده، مزایده ای در این خصوص برگزار نگردیده و همچنان که مراتب در بیانیه روابط عمومی بانک صادرات ایران به تفصیل عنوان شد، علی‌رغم وجود مستندات قانونی کافی در شعبه و مدیریت استان، به محض اطلاع از تعلق ملک به خانواده معزز شهیدان، مزایده کان لم یکن تلقی شده و قرار است احقاق حقوق سپرده‌گذاران بانک از طرق دیگری پی‌گیری شود‌‌. زیرا بانک صادرات ایران که افتخار تقدیم بیش از ۹۰ شهید والامقام را به انقلاب اسلامی دارد، کمترین ناسپاسی را نسبت به ساحت مقدس پدران و مادران شهدای بزرگوار روا نمی‌دارد. ما همگی مدیون شهدای عزیز بوده و پاسداری از آرمان‌های آنان را وظیفه‌ی خود می‌دانیم.

در همین رابطه روابط عمومی بانک صادرات ایران نیز ویدئوی انتشار یافته در فضای مجازی درباره مزایده منزل مسکونی خانواده معظم سه شهید را تکذیب و تاکید کرد مزایده منزل مسکونی خانواده معظم سه شهید صحت ندارد.
در بیانیه روابط عمومی بانک صادرات آمده است:
به تازگی ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده و چنین القا می‌کند که منزل مسکونی پدر و مادر مکرم سه شهید والامقام به عنوان وثیقه در رهن بانک صادرات ایران بوده و این روزها به مزایده گذاشته شده است. بانک صادرات ایران که خود با تقدیم بیش از ۹۰ شهید والامقام، آکنده از عطر نام و خاطره پاک شهداست، هرگز کمترین ناسپاسی را به ساحت مقدس مادران و پدران بزرگوار شهیدان که حقی ابدی بر گردن ملت ایران دارند، روا نمی دارد. از این رو درباره این ویدئو نکاتی چند لازم به یادآوری است:
۱. مزایده منزل پدر و مادر مکرم شهدا که در ویدئو حضور دارند، به هیج روی واقعیت ندارد؛ کما این که پدر و مادر مکرم سه شهید والامقام به روایت همین ویدئو در خانه ای که در رهن بانک قرار گرفته، سکونت دارند.

۲. دریافت کننده تسهیلات، نه پدر و مادر شهدای عالیمقام ، بلکه یک شخص حقوقی( شرکت دربندام ازنا ) است که ۱۴ سال پیش حدود پانصد میلیون تومان تسهیلات دریافت کرد و با وجود مهلت های ده ساله، دوازده ساله و ۷ ساله و اعلام شمولیت قانون تسهیل بدهی بدهکاران بانکی نسبت به آن تا کنون اقدامی برای تسویه بدهی خود نکرده است.
۳. شهدا خون‌های پاک خود را در راه تحقق عدالت، احیای حقوق ملت و اجرای قوانین جمهوری اسلامی ریخته و راضی نیستند حقی از حقوق مردم از جمله سپرده گذاران بانک ها تضییع شود.
.
۴. اگر بنا بر اجرای قانون فارغ از توجه به دین ملی و تاریخی به خانواده معظم شهدا می‌بود، بانک از سال ۹۰ می‌توانست بدهی شرکت را از محل فروش وثایق وصول کند، اما با وجود طی مراحل قانونی و حتی صدور اجرائیه از مرجع ذیصلاح در قوه قضاییه ، به دلایل فوق از برگزاری مزایده خودداری شد و انتظار می‌رود مدیونین مذکور نیز در جهت پرداخت بدهی خود که نوعی حق‌الناس است، بیش از این تعلل نکنند.

۵‌. از آنجایی که ممکن است افرادی در آینده با اخذ تسهیلات از بانک‌ها و به وثیقه نهادن منازل مسکونی خانواده‌های معظم شهدا درصدد استنکاف از بازپرداخت و در نتیجه خدشه به ساحت مقدس شهدای والامقام و خانواده‌هایشان از طریق توسل به شیوه‌های مشابه برآیند، از دستگاه‌های ذیربط انتظار می‌رود تا اولاً با هدف حفظ حرمت والای پدران و مادران بزرگوار شهدا که حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و ثانیاً برای حفظ حقوق سپرده گذاران، تدابیر پیشگیرانه لازم را اتخاذ کنند؛ چرا که:
در عشق نمی‌توان زبان بازی کرد
می‌باید ایستاد جانبازی کرد
از خون شهید شرمتان باد مگر
با حرمت لاله می‌توان بازی کرد؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا